• Február 9-én indul a Hearthstone Lunar New Year eseménye
  • 9 ingyen pakkot zsákolhatunk be, de négy új hősportré is érkezik

Egy hét múlva, február 12-én esedékes a kínai újév (más néven holdújév), melyet rengeteg játékban meg szoktak ünnepelni, a Hearthstone pedig idén sem marad ki a szórásból: a Blizzard bejelentette, hogy február 9-én elstartol a Lunar New Year esemény egy új Legendary küldetéssorozattal.

ajandek-pakkokkal-es-uj-skinekkel-unnepli-a-holdujevet-a-hearthstone.jpg

A három feladat szerencsére nem lesz bonyolult: az elsőben egy Battlegrounds meccset, a másodikban öt Duels összecsapást, a harmadikban pedig szintén öt Ranked Standard mérkőzést kell lejátszanunk. Mindegyik teljesítéséért 2 Madness at the Darkmoon Faire és 1 Scholomance Academy pakk jár majd, összesen tehát 9 ingyen kártyacsomagot húzhatunk be – erre egészen február 23-ig lesz lehetőségünk.

Érkezik négy új hősportré is a Paladin, Priest, Rogue és Warrior classokhoz is a Romance of Three Kingdoms, avagy A három királyság regényes története alapján, melyeket a játékbeli shopból lehet majd megvásárolni február 9. és 19. között. Mindemellett pedig egy tematikus Tavern Brawlt is kapunk majd: a korábbi Lunar Blessing tér vissza újból.

three-kingdoms-hearthstone.jpg