• Lekerült Steam-ről a játék
  • A saját alkotója szedte le
  • Állítása szerint nem volt rá jó hatással a siker

Az egyik legfelkapottabb indie-játék idén az Only Up nevű platformjáték lett, amelyben a játékosoknak egy hatalmas toronyba kell feljutniuk, és megpróbálniuk nem leesni. Nincsen amúgy semmi baj ha leesel, a karakter nem hal meg, csak épp alulról kell kezdened ismét a feljutást. Amolyan igazi rage-game lett ez, amit a felkapott videósok is előszeretettel streamelnek. Twitch-en a játék népszerűségének csúcsán 280 000 egyidejű nézőt és 9000 játékost jegyzett, az SCKR Games azonban úgy döntött, hogy eltávolítja a játékot a Steam-ről a "rengeteg stressz" miatt, amit okozott. Az adatlap jelenleg nem elérhető hozzá.

Ahogy arról a PCGamesN is beszámolt, az egyetlen főt számláló SCKR Games egy frissítést tett közzé a játék Steam-oldalán, amelyben elmagyarázta, hogy az Only Up-ot szándékosan eltávolította a Steam áruházból, mert szeretné maga mögött hagyni a játékot, és továbblépni egy másik projekt felé. Azt is állítja, hogy az Only Up "sok stresszes pillanatot" okozott neki a megjelenése óta, valószínűleg a hatalmas figyelem miatt, amit kapott. Kár érte, na, én megyek vissza tolni a Getting Over It-et.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.