• Beverly Hills Cop: Axel Foley néven készül a negyedk rész a Netflixen
  • Főszerepben Eddie Murphy, Joseph Gordon-Levitt és Taylour Paige (Zola)

Eddie Murphy netflixes reaktivizálása után elkészült az Amerika jöttem 2, és habár egyik produkció sem aratott osztatlan sikert, a legnagyobb streamingszolgáltató bízik a veterán nevettetőben, és elkészíti A Beverly Hills-i zsaru negyedik epizódját. A címválasztás egyszerű és figyelemfelkeltő, Beverly Hills Cop: Axel Foley néven készül a produkció, aminek történetéről egyelőre semmit sem tudunk.

eddie-murphy-beverly-hills-cop.jpg
(Axel Foley a 80-as években. A kép forrása: Variety)

A klasszikus történet

Eddie Murphy legnépszerűbb karaktere a szabályokat lazán értelmező, könnyű felfogású nyomozó, aki először barátja gyilkosa után eredt Beverly Hills-be, majd két újabb bűntény megoldására visszatért a Hollywood szomszédságában fekvő városkába. Martin Brest 1984-es rendezése igazi sztárrá tette a jellegzetes humort eregető Murphy-t, ezért 1987-ben sikeres folytatást kapott a film, az 1994-es újrázás viszont már gyengébben szerepelt a jegypénztáraknál.

fg.jpg
(A főszereplők. A kép forrása: Deadline)

Alakul a stáb

A Netflix nem pusztán Murphy erejére bízza az új epizód sikerét, a Deadline értesülése szerint Joseph Gordon-Levitt és a 2020-as Zolából ismert Taylour Paige is csatlakozott a stábhoz. A rendezői székben ugyanakkor a nagyjátékfilmes bemutatkozására készülő Mark Molloy ül. Premierdátumot egyelőre nem hirdettek. Ti örültök a folytatásnak? Írjátok meg kommentben!