Egy halom új trófeával gazdagodtak minap a PS3-as Aliens: Colonial Marines tulajdonosok, melyben sokatmondó jelekre bukkantak egy single player DLC-t illetően. A letölthető tartalom a Stasis Interrupted címet viseli, és pillanatnyilag nincs semmilyen hír afelől, hogy vajon mikor lesz megvásárolható.

Ha hihetünk a pletykáknak, egy röpke kaland erejéig visszatérünk a Sulaco nevezetű űrbéli szállítóhajóra, ahol újabb összetűzésbe keveredünk az idegenek királynőjével.

Mindezeken felül elképzelhető, hogy a múlt heti twitteres balhé csupán reklám kedvéért tört ki, ezt pontosan nem tudhatjuk. Jelzem: azóta szerencsére lecsendesedtek a kedélyek, és minden visszazökkent a rendes kerékvágásba.

A Sega hivatalosan egyelőre nem esősítette meg a kiegészítés érkezését, ám mi tudjuk, hogy ami késik, az jön. Persze ez nem változtat azon, hogy Wilson még mindig nem tud beszélni az Aliens: Colonial Marines teszt óta.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Aliens: Colonial Marines -- Megjelenés: 2013. február 12. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2000 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 4.0 / 256 MB, HDD: 20 GB