• 2 055 millió órával márciusban megdőlt a Twitch nézettségi rekordja
  • A legtöbbet nézett játék a GTA 5 volt, de vannak más érdekességek is

Februárban némi visszaesés volt tapasztalható a Twitch nézőszámait tekintve, márciusban azonban ismételten megdőlt a januárban felállított rekord: nem kevesebb mint 2 055 millió órán át követték a közvetítéseket a legnépszerűbb streaming platformon – írja a StreamElements.

alvas-stop-tabla-es-az-orokeletu-gta-5-marciusban-ismet-rekordot-dontott-a-twitch.jpg

A legnépszerűbb kategória még mindig az "egyéb" jellegű Just Chatting, ahol vadonatúj őrületek ütötték fel a fejüket. Ludwig például heteken keresztül megállás nélkül streamelte mindennapjait, miután bejelentette, hogy minden egyes új feliratkozásért 20 másodperccel tovább fog közvetíteni, de volt olyan is, aki kihelyezett egy kamerát egy olyan STOP táblához, aminél gyakran nem állnak meg az autók. Úgy tűnik, az embereket minden eddiginél jobban érdeklik a lehetséges váratlan események.

Ami a játékokat illeti: a legtöbbet nézett cím kisebb meglepetésre a GTA 5 volt 181 millió órával, ami a mérés történetében először végzett az élen. A Top 10-be befért még a League of Legends (143 millió óra), a Fortnite (107 millió óra), a Call of Duty: Warzone (85 millió óra), a Minecraft (82 millió óra), a Valorant (81 millió óra), a CS:GO (70 millió óra), az Apex Legends (55 millió óra) és a Dota 2 (39 millió óra).