Február második felében jelent meg a BioWare legújabb játéka, az Anthem, azonban a program rajtja sajnos elég döcögősre sikeredett. Az Anthem nem lopta be magát se a kritikusok, se a játékosok szívébe igazán, azonban a jelek szerint mindez nem tántorította el a BioWare csapatát a játék további támogatásától és fejlesztéséről.

Legalábbis erről árulkodik Casey Hudson legújabb blogbejegyzése, melyben a játék indulás utáni helyzetéről beszél egy kicsit. Hudson egyrészt elismeri, hogy a rajt nehézkesebbre sikeredett, mint ahogy tervezték, illetve arra is kitér, hogy belefutottak olyan hibákba is, melyek csak milliós játékosszám fölött jelentkeztek. Ezután pedig azonnal hozzá is teszi, hogy a BioWare csapata folyamatosan dolgozik a hibák javításán, és ez a jövőben is így lesz. A blogposzt alapján a BioWare jelenleg leginkább a játék stabilitására, a loot minőségére és a végjátékra tervez koncentrálni.

Hudson kiemelte továbbá, hogy milyen fontosak a játékosok visszajelzései számukra, illetve megköszönte mindenkinek, aki kitartott az Anthem mellett az elmúlt hetekben. Végezetül pedig kitért a játék jövőjére is egy kicsit: elmondása szerint a következő hetekben, hónapokban új eseményekre, új tartalmakra és új funkciókra számíthatunk, melyek mind a Cataclysm felé vezetnek majd, egyben pedig megígérte, hogy a legjobb részek csak most jönnek majd.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!