• Az Anthem a végjáték után is folytatódik
  • Rengeteg ingyenes frissítést kapunk
  • Köztük nem csak eszközöket, de komplett új küldetéseket is

Az Anthem a demója alapján ígéretesnek tűnik, így vélekedett róla SteelSaint, és több más ember is, aki kipróbálta a programot. Szóval van rá esély, hogy a Bioware ezúttal tényleg összehoz egy olyan játékot, ami megtalálja a maga helyét az iparban, és nem a technikai kínjairól vagy a rossz (eredeti) befejezéséről lesz híres, mint a Mass Effect: Andromeda vagy a Mass Effect 3.

Az Anthemben az élet ráadásul a sztori befejeztével, azaz a kataklizma elhárításával sem áll meg. A Bioware komoly és ingyenes tartalmakkal szeretné majd tovább bővíteni a programot, ezekről kaptunk most egy összefoglaló videót.

Az endgame tartalmak közül a legfontosabb a három új nehézségi fokozat, azaz a Grandmaster 1, a Grandmaster 2 és a Grandmaster 3. Ezek értelemszerűen a játék nehézségét növelik, cserébe értékesebb jutalmakat kapunk a teljesített missziókért.

Az újrajátszáson túl persze folytathatjuk is a megkezdett menetet az újabb és újabb célokkal, amiket a következő kategóriákban kapunk meg: kihívások (challenges), megbízások (contracts), szabad játék (freeplay) és erődítmények (strongholds).

Kihívásból lesz napi, heti és havi, ezek teljesítéséért mindenféle jutalom üti majd a markunkat. A megbízásokat NPC-k adják, és különféle küldetéseket jelent, amikkel növelhetjük presztizsünket és hozzájuthatunk különleges eszközök tervrajzaihoz. Akadnak majd legendás megbízások (legendary contracts), ezek több részből állnak és csapatmunkára lesz szükség a teljesítésükhöz. Végül az erődítmények a legnagyobb kihívást biztosító küldetések, amik hosszúak és nehezek, több játékos szoros és precíz együttműködése kell ahhoz, hogy kipucoljunk egy-egy ilyen létesítményt, de ezzel nyerhetjük meg a legértékesebb lootokat.