• Az Apex Legends a Respawn Entertainment új játéka
  • Mely bár a Titanfall univerzumában játszódik, mégsem tartalmazza az óriásrobotokat
  • Ez azonban lehet, a jövőben változni fog, legalábbis néhány adatbányász szerint

Eddig instant sikersztorinak tűnik az Apex Legends életútja: a Respawn legújabb játéka egy hét alatt 25 millió játékost gyűjtött maga köré, nézőszáma a Twitch-en a Fortnite-éval vetekszik, hamarosan pedig érkezik hozzá az első battle pass is. Azonban egy dolgot még így is sokan hiányolnak belőle: a fejlesztők első két játékára (Titanfall, Titanfall 2) jellemző parkour mozdulatokat és persze a hatalmas, páncélozott óriásrobotokat, a titánokat.

titanfall-x-apex-legends-01.jpg

Magáról a kérdésről a játék producere is beszélt a megjelenés során nem sokkal, és akkor azt állította, hogy sajnos sehogy sem tudták belegyömöszölni a titánokat és a durvább, látványosabb mozdulatokat az alap játékmódba. Most viszont lehet, hogy változni fog a helyzet, legalábbis ezt állítja néhány adatbányász, akik titánokra és a Titanfall játékokból ismerős mozdulatokra utaló sorokat találtak a legújabb frissítés fájljai között.

A Respawn ma délelőtt adta ki a játékhoz a legújabb patch-et, ami elsősorban az Apex Legends stabilitását próbálta javítani, azonban az adatbányászok szerint a fájlok között többször is szerepel egy bizonyos „JumpKit”. Ez a felszerelés pedig már a Titanfall játékokban is feltűnt, egész pontosan ennek a segítségével tudtak olyan hajmeresztő mutatványokat végrehajtani a levegőben a program főhősei, a pilóták. Szintén a fájlok között szerepelt többször a titán kifejezés is, ez pedig a Titanfall óriásrobotjaira utalhat.

Persze a kiszivárgott információkat érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen nem hivatalos forrásból származnak, és szembe mennek a játék producerének a szavaival is, de hacsak gondolatkísérlet szintjén is, ti örülnétek egy kicsit „tianfallosabb” játékmódnak?

Ha tetszik a játék, csatlakozzatok Magyarország legnagyobb Apex Legends közösségéhez Facebookon.

apex-legends-hun-logo.jpg