• Hamarosan új fegyverrel bővül az Apex Legends
  • Az eddig kikerült anyagokból úgy tűnik, hogy a HAVOC nevű energiafegyverrel gazdagodhatunk
  • Mely február 20-án, azaz ma kerül be a játékba

Egy ideje szivárognak már az új tartalmak az Apex Legends kapcsán, azonban eddig főleg adatbányászoktól és más, nem hivatalos forrásokból érkeztek az információk. Most viszont mindez megváltozott, hiszen a Respawn az Apex Legends Twitch Rivals keretein belül bejelentette, hogy február 20-án, azaz ma bekerül egy új fegyver a játékba.

Az újdonságról eddig meglehetősen keveset tudni egy rövid, hivatalos teaser mellett, azonban a videó felvezető szövege és a Respawn közösségi menedzserének szavai alapján jó eséllyel a HAVOC névre keresztelt rohampuskát kapjuk majd meg.

Érdekesség, hogy a fegyver paramétereit adatbányászok is kiszivárogtatták pár napja: ha hinni lehet nekik, akkor a HAVOC egy energiafegyver lesz majd, mely automata és félautomata üzemmódokban tüzelhet, valamint felszerelhető a Selectfire Receiver és a Turbocharger kiegészítőkkel. Előbbi azt jelentené, hogy a fegyver alapból csak automata vagy félautomata tüzelésre lenne képes, utóbbi pedig, hogy a kiegészítő nélkül tüzelés előtt fel kéne pörögnie, akárcsak a Devotion géppuskának.

Ti mit szólnátok egy ilyen fegyverhez?

Ha tetszik a játék, csatlakozzatok Magyarország legnagyobb Apex Legends közösségéhez Facebookon.

apex-legends-hun-logo.jpg