Az új tartalom pontos érkezése még nem ismert, de az már biztos, hogy a Fallout 4-ből jól ismert Wasteland megpróbáltatásokkal teli vidékére visz majd az utunk. Ez a bővítmény kizárólag konzolokra érkezik, egészen pontosan Xbox One, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360, PlayStation 3 és PlayStation Vita platformokra.

Negyvennégy új (Falloutból ismert karakterekről mintázott) skint tartalmaz. Így olyan egyéniségek kockásított hasonmását láthatjuk viszont a Minecraftban, mint Fawkes, Nick Valentine, Tinker Tom, Paladin Cross, vagy Jangles The Moon Monkey, de természetesen a híres Vault Boy sem maradhat ki a mókából.

A pályán található épületek is ismerősek lehetnek majd valahonnan, ahogy az olykor felcsendülő dallamok is. Lehet, hogy a Fallout 4-ből? Milyen meglepő. A tökéletes hangulat elérésének érdekében, még a tehenek is növesztenek egy extra fejet a sugárzás hatására. Sőt, még a felhasználói felület is a Pip-Boy zöldben gazdag vizualitását ölti magára. A Fallout Mash-Up Pack: 6 dolláros áron lesz beszerezhető.