A nagy múltra visszatekintő, 1987-ben indított Test Drive-széria legújabb felvonása elkészült, így már semmi sem állhat közénk és Ibiza versenypályává avanzsált utcái közé. A folytatásban ugyanis az egzotikus szigetet vesszük célba, ahol aztán hihetetlen luxuskörülmények között a világ legdrágább autóival versenyezhetünk az élettel és bulikkal teli, teljes mértékben nyitott világban, ahol észrevétlenül keveredik az online és offline játékmód a M.O.O.R, vagyis a Massively Open Online Racing komponensnek hála, mely automatikusan frissíti és bővíti a rendelkezésre álló események listáját, ezzel biztosítva, hogy mindig legyen mit csinálni a szigeten.

A TDU 2 azonban nem csak a játékmenet tekintetében nyújt többet mint elődje, hanem technikai szempontból is túlmutat azon. Ibizán dinamikus időjárással és éj/nappal ciklusokkal találkozhatunk, a kocsik kezelése pedig realisztikusabb lett, illetve most már meg is látszanak rajtunk a komolyabb ütközések. Összességében tehát igazi csemegének ígérkezik a játék, csak győzzük kivárni február 11-ét.


A játék első tíz perce.

]{iegészítés: kaptunk nyolc friss, pöpec képet is a hazai terjesztő CNG.hu-n keresztül, lásd alább, illetve a galériában!