Már úton van az Arma 3 Bootcamp Update című kiegészítője, mely igyekszik átadni a játékmenet alapjait azoknak a játékosoknak, akik még csak most ismerkednek az egyébként elsőre tényleg bonyolult programmal. A frissítés egy új szólista kampányt, multiplayer lehetőségeket és egyéb elemeket mutat be, s mind azt a célt szolgálja, hogy el tudjuk sajátítani a gyalogsági harc legfontosabb pontjait.

A kampány a legalapvetőbb dologra, úgy mint a mozgásra és a fegyverek kezelésére tanít meg, a multis rész pedig akció közben teszi próbára a tudásunkat, de egy tapasztaltabb játékos felügyelete mellett. Mindehhez jön még a Virtual Arsenal, amiben megtekinthetünk minden egyes felszerelést és fegyvert, ezeket pedig ki is próbálhatjuk a VR Training pont alatt.

Az Arma 3 továbbá kiegészül egy virtuális valóság szekcióval, de itt nem az Oculus Rift szemüvegre kell gondolni, hanem egy olyan játszótérre, amit a kedvünk szerint töltünk fel a játékban megtalálható elemekkel, hogy új és érdekes szituációkat dolgozzunk ki -- és ez még mindig nem minden.

A Bootcamp Update nagyobb hangsúlyt fektet a rajongók által készített tartalmakra, a Bohemia célja ugyanis az, hogy a legjobbakat könnyebben találhassuk meg, aztán jön a Game Launcher, illetve a játékmenet során a modellezés számításba veszi az adott fegyver súlyát a célzás terén, valamint figyelnünk kell majd arra is, hogy katonánk milyen erőben van, amit a felszerelésének súlya, a beszerzett sebesülések és az állóképessége befolyásol.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!