• Szivárog a következő Assassin's Creed címe
  • Egymásnak némileg ellentmondó információk láttak napvilágot

Az Assassin’s Creed: Origins tavaly ősszel jelent meg, és még javában tart a terméktámogatás: egyelőre még meg sem kapta a tervezett New Game+ módot, és a The Hidden Ones is éppenhogy megjelent, márciusra pedig várjuk a The Curse of the Pharaohs sztori-DLC-t. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne tervbe véve a folytatás, sőt, ha hiszünk a pletykáknak, már a tervezőasztalon van.

Egy magát megnevezni nyilván nem kívánó forrás árulta el a Playstation Universe portálnak, hogy a következő (mert lesz következő, erre mérget lehet venni) Assassin’s Creed alcíme Dynasty. Egyből meg is indultak a találgatások egy esetleges kínai folytatásról, melyet a ResetEra egyik informátora cáfolt. Ő azt állítja, hogy a Dynasty csupán munkacím (ahogy az Origins esetében ez az Empire volt) és szó sincs kínai helyszínről.

Az egészre pedig csak rátesz egy lapáttal a február 13-án érkető Eastern Dynasties pack, melynek egybeesése mellett nem mehetünk el. Nem kizárt az sem, hogy valaki valahol félreértett valamit és csak egy DLC-ről van szó - bár az állítólagos szivárogtató animátorként dolgozott, amire viszont nincs szükség egy skineket tartalmazó DLC-nél. És negyedikként ott van az irányított szivárogtatás lehetősége is, hiszen minek bejelenteni, ha szivárogtathatsz is?

assassins-creed-eastern-dynasty.jpg

Ti mit hámoztok ki az egészből? Szivárgás vagy tévedés?