Mindenki emlékszik a 2014-es Assassin’s Creed: Ubity-re, hiszen botrányosan rossz minőségű játék volt, olyan, amire azt mondani, hogy félkészen adták ki, akkor dicséretnek számított. Talán pont ezért hajlamos elfelejteni az ember, hogy abban az évben egy másik Assassin’s Creed is megjelent, a harmadik és negyedik rész között játszódó Rogue.

Illetve valószínűleg azért sem égett bele annyira az emberek emlékezetébe, mert először csak a kifutó félben lévő Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra jelent meg, és 2015-ben érkezett meg PC-re. Pedig jobban sikerült, mint a gyalázatos Unity. Viszont talán most esélyt kap az újrázásra, mert három olasz viszonteladó honlapján is megjelent az Assassin’s Creed: Rogue HD cím PS4-re és Xbox One-ra.

A Ubisoft irányából még nem érkezett megerősítés, ugyanakkor idejük még van a hivatalos bejelentésre, hiszen a Webster szerint március 15-én, az Eprice szerint március 18-án jelenik meg az Assassin’s Creed: Rogue HD (a Reluxshop nem közölt dátumot). Már persze, ha ezek a dátumok nem csak helykitöltésre szolgálnak, hanem valódiak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!