A Ubisoft tegnap mutatta be a világnak az Assassin's Creed Syndicate Hasfelmetsző Jack körül bonyolódó DLC-jét. Most megtudtuk, hogy a sztori 20 évvel a Syndicate eseményei után játszódik, és játékosokként, a Scotland Yard nyomozóját, Frederick Abberline-t segítve, üldözzük majd a legendás sorozatgyilkost.

A Jack the Ripper külön megvásárolható lesz, illetve a Season Pass csomag keretében is beszerezhető. A szezonbérlet, a nyomozás mellett, az alábbi tartalmakat hordozza:

  • The Last Maharaja mission pack: 10 misszióból álló küldetéscsomag, amiben Duleep Singh segítségére sietünk, hogy visszaszerezhesse a jogos maharadzsa címét.
  • A Long Night exclusive mission: Jacob szerepében az lesz a dogunk, hogy megtaláljuk a bajba keveredett bandatagunkat, és épségben visszakísérjük a törzshelyünkre egy izgalmas éjszakai kaland során.
  • Streets of London gameplay pack: egy órányi különböző extra missziók, amik során felszereléseket, fegyvereket és ruhákat oldhatunk fel.
  • Steampunk Pack és Victorian Legends Pack: steampunk és viktoriánus fegyverek illetve felszerelések
  • Exclusive XP boost: minden Season Pass tulajdonos több tapasztalati pontot kap.

A Ubisoft azt már nem mondta el, hogy a Season Pass mennyibe fog kerülni, de azt ígérték, hogy hamarosan további részleteket fognak megosztani velünk.