• A Ubisoft bemutatta az Assassin's Creed Valhalla megjelenés utáni tartalmait
  • A Season Pass tartalmak mellett ingyenes extrákra is számíthatunk

A korábbi részekhez hasonlóan az Assassin's Creed Valhalla kapcsán is komoly támogatással készül a Ubisoft a megjelenést követően, most pedig be is mutatták, hogy milyen újdonságokra számíthatunk az előttünk álló hónapokban.

assassins-creed-valhalla-ez-var-rank-a-megjelenest-kovetoen.jpg

A Gold és az Ultimate Edition mellé automatikusan járó, különálló formában pedig 39.99 euróért megvásárolható Season Pass mellé egy exkluzív misszió (The Legend of Beowulf) jár a megjelenés napján. Emellett 2021 tavaszán jön az első kiegészítő, a Wrath of the Druids, melyben Írországban fedezhetünk fel egy rejtélyes druid szektát, 2021 nyarán pedig Párizs ostromát élhetjük át a The Siege of Paris című expanzióban.

Nem maradnak el az ingyenes tartalmak sem: a decemberben startoló Season 1 kapásból négy ilyet is tartalmaz majd, köztük egy új játékmóddal és egy viking fesztivállal, de új fegyverekre, képességekre és felszerelésekre is számíthatunk. A későbbiek folyamán pedig visszatér az előző részekben debütált harcmentes felfedezős túra, a Discovery Tour is, a további szezonok során pedig egyéb újdonságok is érkeznek majd.

Az extra tartalmakról lent egy informatív videót is megtekinthettek.