• Layla Hassan is visszatér az Assassin’s Creed: Valhallában
  • A fejlesztők szerint az is megkedvelheti, aki eddig nem szerette a karaktert

Az Assassin’s Creed játékokról mindig a régmúlt ugrik be először, pedig mindaz, amit az ókori Görögországban, Egyiptomban vagy éppen a Viktoriánus korabeli Londonban láthatunk, az egy „jelenkori” szereplő emléke. Az első Assassin’s Creedekben a visszaemlékező szerepét Desmond Miles töltötte be, az újabb epizódokban pedig Layla Hassan.

Mint kiderült, vannak, akik nem kedvelik a különös kalandokat megélő Laylát. Egy bizonyos TGK kifejezetten utálja, sőt csak őt nem kedveli az egész franchise-ban. Eme érzését nem is rejtette véka alá, Twitteren adott hangot nekik. Erre reagált Darby McDevitt, aki az Assassin’s Creed: Valhalla történetéért felel. Tweetjében leírta, hogy még TGK is meg fogja kedvelni Laylát az új játékban.

Persze McDevitt már rengeteg ígéretet tett nekünk, és félő, hogy ezeket nem mind tudja megtartani. TGK rá is kérdezett erre, mire McDevitt azt írta, hogy nem az a lényeg, hogy tetszik a fejlesztők egyik vagy másik döntése, hanem az, hogy igyekeznek valami érdekessel előállni. Hiszen úgysem tudnak mindenkinek megfelelni, de megmutathatják, hogy legalább próbálkoznak elérni eme lehetetlen célt.