• Bekerült az Assassin's Creed Valhalla ingame áruházába az XP Boost
  • 10 dollárért cserébe 50 százalékkal több tapasztalati pontot kapunk

Néhány évvel ezelőtt az Assassin's Creed-szériát is elérték a mikrotranzakciók, a játékbeli boltban ugyanis különféle kozmetikai tárgyakat vehetünk. Nemrég pedig új itemmel bővülz a felhozatal az Assassin's Creed Valhalla esetében: ez nem más, mint az XP Boost, ami felgyorsítja a fejlődést a játékban.

assassins-creed-valhalla-most-mar-itt-is-fizethetunk-a-gyorsabb-fejlodesert.jpg

A lépés olyan szempontból nem újdonság, hogy már az Origins és az Odyssey esetében is volt már hasonló, a Valhallában azonban eziádig nem – kapott is dicséreteket a játék amiatt, hogy balanszosabb lett a karakterfejlődés. A Ubisoft azonban úgy döntött, végül itt is elérhetővé teszi az XP Boostot, ami 1000 Helix kreditbe (10 dollár) kerül és 50 százalékkal több tapasztalati pontot biztosít.

"Ahogy egyre több megjelenés utáni tartalom válik elérhetővé, szeretnénk megadni a játékosoknak a lehetőséget arra, hogy gyorsabban fejlődjenek. Akiknek nincs elég idejük játszani, azok is felfedezhetik így az Assassin's Creed Valhalla világát és megszerezhetik a legjobb felszereléseket, illetve más itemeket az előrehaladás felgyorsításával" – nyilatkozta a kiadó a Game Informer megkeresésére.