A hivatalos Battlefield blog legfrissebb bejegyzése szerint a szeptemberben várható update komoly változtatásokat eszközöl majd a Battlefield 4 működésében. A DICE ugyanis szeretné végre tényleg befejezni a játékot, ha már közel egy évvel a premierje után még mindig sokan panaszkodnak bugokra és kiegyensúlyozatlan játékelemekre.

A DICE ígérete szerint kiegyensúlyozzák az összes játékmódot, itt-ott változtatnak a járművek viselkedésén, és a fegyverek is változnak majd, például a visszarúgást immár jobban kontrollálja a játék.

A közeli optikák már nem fognak a fegyver rángásával meggegyező ütemet diktálni, a katonák mozgását pedig szinte egy az egyben átveszi a csapat a Battlefield 3-ból. Továbbá az interfész is átláthatóbbá válik, és a netkódon is javít a csapat. Ámen.

A teljes lista itt olvasható -- mi nagyon örülünk a változtatásoknak, de azért bízunk benne, hogy az ősszel startoló Battlefield: Hardline-nal nem kell majd hónapokig bétáznunk csak azért, hogy valamikor 2015 őszére befejezze a programot a DICE.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!