Az első Atari játék nem más, mint a Master of Orion, mely 1993-ben jelent meg, sőt a lengyel srácok rögtön a második részt is mellécsomagolták, csekély 5,99 dollárért. A Master of Orionban -- az Imperium Galacticához hasonlóan, azonban azt jóval megelőzve -- 10 faj küzd a galaxis feletti dominanciáért. Ez volt az első játék, melyet a 4X-es jelzővel illettek (explore, expand, exploit, exterminate: felfedezés, terjeszkedés, kiaknázás és elpusztítás). A játék nagyon jó értékeléseket kapott, és a Gamespot beválasztotta "Minden idők legnagyszerűbb játékai" közé.

A másik cím meg nem más, mint az Outcast, erről a PC Guru is írt még 1999-ben, és 95% feletti értékelést kapott. A játék az akció-kaland kategóriába tartozik, vektorgrafikus megjelenítésű, mely a maga idejében páratlan grafikát biztosított. A játék története szerint 2007-ben földi tudósok egy szondát küldenek egy párhuzamos univerzumban lévő idegen világba, azonban amikor a szonda elkezdi sugározni a videoadást, egy idegen lény megrongálja azt, így egy előre nem látott probléma keletkezik, mégpedig egy fekete lyuk -- mely a Földet fenyegeti. A játékos egy korábbi amerikai katonát alakít, aki azt a feladatot kapja, hogy három tudóst elkísérve oldja meg a problémát. Az idegen világba való érkezéskor azonban a katona elszigetelődik, a helyi lakosok pedig megváltójukként köszöntik őt... A kritikusok a grafika mellett nagyon dicsérték a játék mesterséges intelligenciáját, mely szintén kimagasló volt, az idegen világban lévő kalandjaink alakulását nagyban meghatározta, hogy hogyan viszonyulunk az ott élő lényekhez.

Akik az Outcastot választják, nemcsak a DRM-mentes játékot kapják meg, de természetesen a nélkülözhetetlen kézikönyvet is, sőt, a GOG a teljes zenei anyagot is a játék mellé pakolta, egy werkfilm és jó pár művészi rajz kíséretében.

A közeljövőben újabb Atari címek jelennek meg a GOG kínálatában, például a Master of Magic vagy a One Unit Whole Blood.