• Együttműködést jelentett be az Acer és az Alfa Romeo Racing
  • Ők lesznek a Forma-1-es istálló hivatalos IT hardver partnere

Az autósport királykategóriája a technológiai világ szereplői számára is csábító közeg, most pedig újabb együttműködést jelentettek be ezen a területen: az Acer lesz az Alfa Romeo Racing hivatalos IT hardver partnere a július elején rajtoló 2020-as szezonban.

A megállapodás értelmében az Acer ConceptD munkaállomásokat és monitorokat biztosít a Forma-1-es istálló számára, melyeket a svájci Hinwilben található központban fognak elhelyezni. Ezen túl pedig közösen fognak dolgozni olyan fejlesztéseken és feladatokon, melyek mindkét fél előnyére válhatnak.

acer-alfa-romeo.jpg

“Mint cég, a Sauber Motorsport már több együttműködést is elkönyvelhet az Acerrel. Mindkét vállalkozás a 70-es években lett megalapítva, innovatív és respektív termékeket tettünk le az asztalra évtizedek alatt. Ez a már-már könyörtelen kiválósági törekvés hajt minket, hogy feltárjuk azokat a szinergiákat, amelyeket az Acerrel hasonló partnerség kínálhat, várom, hogy megoszthassam velük a 2020-as szezon sikerét” – nyilatkozta Fréderic Vasseur, az Alfa Romeo Racing csapatvezetője.

“Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a Forma-1 történelmének egyik legmagasabb presztízsű csapatával dolgozhatunk együtt. Az Acer minden lehetőséget megad, amelyet a számítástechnikai szegmensben csak meg lehet adni, és igyekezünk megosztani szellemiségünket az Alfa Romeo Racing ORLEN csapatával. Mégpedig úgy, hogy legmagasabb szintű innovációkkal és teljesítménnyel támogatjuk őket, az autók tervezésétől egészen a versenypályáig” – mondta az Acer európai marketingfőnöke, Hajo Blingen.