Sokan várták a szürreális élményt kínáló Agony-t, de végül az egyetlen, ami tényleg teljesült, az a pokoli élmény. Csak sajnos nem jó értelemben. Rengeteg sebből vérzett a játék, amin valószínűleg a halloweenkor megjelent cenzúrázatlan, Unrated alcímet viselő változat sem fog segíteni, legalábbis nem sokat.

paranoid-pic.jpg

Ennek ellenére a játékot jegyző Madmind Studio nem adja fel a küzdelmet, és már be is jelentették új horrorjátékukat, a Paranoidot. A történet a ’80-as évekbe kalauzol el minket, és Patrick Calman bőrébe bújhatunk bele, aki szülei és testvére elvesztése után kissé megzakkant. Pszichés problémái miatt úgy tömi magába a feltehetően nem receptre felírt gyógyszereket, mint a gumicokrot, és whiskyvel öblíti le azokat, hogy jobban csússzanak.

Szóval amúgy sem egyenes élete akkor siklik igazán félre, amikor hívást kap a tizenhárom évvel korábban eltűnt húgától. Ezután mindenféle groteszk lényekkel kerül szembe, amik a videó alapján zombiszerű félmeztelen nők lesznek, legalábbis ilyenek is lesznek. Ezeket kell majd kerülgetni, miközben a készítők szerint elmerülünk a pszichológiai sztoriban, a vérben és az erőszakban.

A Paranoid PC-re fog megjelenni elsősorban, ezt biztosan állíthatjuk a steames adatlapja alapján, ám, hogy mikor és, hogy jön-e a konzolokra is, azt egyelőre nem tudni.