• A napokban csatlakozott Omar Sy és Jake Johnson mellett Dichen Lachman is szerepet kap a készülő filmben
  • A szereplőgárda már igencsak impozáns, hiszen szinte minden fontosabb színész felbukkan, aki eddig játszott a franchise-ban
  • Premier 2021. június 11-én 

A napokban jelentették be, hogy Omar Sy és Jake Johnson is felbukkan majd a filmben, azonban nem áll meg a szereplőgárda bővítése, ugyanis most az Altered Carbonból és az Animal Kingdomból ismert színész Dichen Lachman is leszerződött a projekthez.

A főszerepben ismét Chris Pratt és Bryce Dallas Howard lesz látható, illetve a Jurassic Park trilógia eredeti triója, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is visszatérnek. Az eddigi két rész óriási kasszasiker volt, így a befejező epizódra mindent be kell vetnie Trevorrow csapatának, hogy elégedettek legyenek a rajongók. A szereplőválogatásnál úgy tűnik nem is bízták a véletlenre a dolgot. 

dichen-lachman.jpg

A rendező ígéretéhez hűen, még korábban forgatott egy rendhagyó előzetesként szolgáló nyolc perces rövidfilmet a harmadik részhez. A kisfilm a Bukott birodalom helyén maradt új világot mutatja be, amiben látványosan elszaporodtak a nagytestű hüllők. A mozifilm, amelynek produceri székében továbbra is az eredeti filmek rendezője, Steven Spielberg ül, várhatóan 2021. június 11-én debütál majd.