• Az Apex Legends nem való Stadiára
  • Ezt állítja a Respawn Entertainment producere

Az Apex Legends egy ideje folyamatos lejtmenetben van, de ez nem akadályozta meg a Respawn-t, hogy bejelentse a második játékszezont. A fejlesztők producere most érdekes dolgot mondott: a márciusban bemutatott Google Stadiát érdekes próbálkozásnak tartja, amin remekül futhatnak egyes játékok, de nem az Apex Legends. Drew McCoy szerint a következő okok állnak a véleménye hátterében.

Álltja, hogy a Respawn rendületlenül dolgozik azon, hogy minimálisra csökkentse az input lagot, de a streaminggel ez nem kerülhető el. "Az elmúlt öt-hat évben rengeteg streaming szolgáltatást teszteltünk, de az olyan stílusú játékokhoz, amiket mi csinálunk, egyszerűen nem illenek. Arra törekszünk, hogy a játékaink mindig jobbak legyenek, de ez függ attól is, hogy kinek milyen internet szolgáltatása van, milyen routert kapott a szolgáltatójától nyolc évvel ezelőtt... Egyszerűen túl sok a probléma." -- mondta el a Game Informernek adott interjújában.

McCoy szerint a Stadiára tervezett egyes játékok kielégítő élményt adhatnak, de a gyors FPS címek valók a platformra. Az Apex Legends keresztplatformos játékká alakítását nagy ötletnek tartja, de "hihetetlen sok és komoly munkát kéne beletenni, ehhez pedig az Apex Legends csapata nem elég nagy."

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!