• James Wan rendező elmondta, hogy a trailerben látható cunami még nem Atlantis elpusztításának a jele
  • Arról is beszélt, hogy a film sokkal ütősebb lesz a pusztán néhány képet bemutató trailernél

Bár a Fűrészt, Az apácát és a Démonok között-szériát jegyző James Wan, ill. A galaxis őrzőiből kiebrudalt  James Gunn leigazolása csak lendíthet a DC szekerén, úgy tűnik nem egyik pillanatról a másikra fogják legyűrni a rivális Marvelt. Mivel az egyetlen idei moziprodukciónak szánt Aquaman maratoni hosszúságú trailere nem nyerte el egyöntetűen a rajongók tetszését, nemrég néhány jelenetet is közzétettek a filmből.

A dolgok azonban mostanra odáig fajultak, hogy maga a rendező is kénytelen volt megszólalni az ügyben. Miután elárulta, hogy az előzetesben látható cunami nem Atlantis megtámadását jelenti, csak egy intő jel a tengerek szennyezése kapcsán, a trailer egészéről is beszélt. Úgy fogalmazott, hogy az öt perces montázs csak a felszínt kapargatja, a film hosszú jelenetei sokkal ütősebbek lesz. Majd egy Instagram-posztban írt arról, hogy mennyit dolgoztak a monstre-produkción és mennyire várják már a premiert.

vvvvv.jpg

Az Aquaman azért is döntő fontosságú, mert a DC a Wonder Woman sikerei nyomán szakítani kíván filmjeinek korábbi borongós stílusával, és ezt az irányváltást a decemberben érkező opusszal kívánják megerősíteni. A filmben egyébként igazi sztárparádét láthatunk, színre lép Jason Momoa, Amber Heard, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Patrick Wilson, Djimon Hounsou és Willam Dafoe is.