Az Assassin's Creed III körül hatalmas az érdeklődés, mindenki azonnal látni akarja, hogyan folytatódik Desmond története, és hogy vajon Connorral tényleg lezárul-e a sorozat eddigi legnagyobb fejezete, mely a második résszel nyílt meg immár három évvel ezelőtt.

A Ubisoft is sejtette, hogy mindenki látni akarja majd a játékot, ekkora rohamra azonban talán még ők se számítottak. Noha az előrendelői számok hivatalosan semmit sem jelentenek, azért jól jelzi a játék okozta zsongást, hogy soha egy másik Ubisoft címet sem rendeltek elő olyan sokan, mint az Assassin's Creed III-at -- holott a cég meglehetősen régi motoros a játékiparban, és nem ez az első nagy durranásuk.

Csak a GameStopnál 100%-kal nőtt a Revelationskor mért arány, és kiemelendő még, hogy hó végén mindössze a konzolos változatokat kapjuk meg, a PC-s portra november 23-ig várnunk kell. Akit érdekel a Assassin's Creed III, az nézzen körül a PC Guru magazin előfizetési akciói között is, mert lehet, hogy talál magának ínyére való konstrukciót.

Mi már tűkön ülünk. És ti? Várjátok az Assassin's Creed III-at? Ha igen, miért, ha nem miért nem? Osszátok meg véleményeteket a kommentek között!