Söderlund szerint a cég addig fog küzdeni, amíg le nem győzi a Call of Duty uralmát, és első nem lesz az FPS-ek között. Az MCV-nek adott interjújában az igazgató kifejtette, hogy a verseny nem csak a piacnak tesz jót, hanem a résztvevő cégeknek is. „A versengés jó, a legjobbat hozza ki az emberből.” -- mondta Söderlund, aztán mintegy kihívásként az Activision felé, folytatta: „Mi gondoltunk rájuk. Talán ők nem számítottak ránk, amikor megcsináltuk a Battlefield 3-at, de elmondhatom nektek, hogy most majd főni fog a fejük. Nem tehetnek mást! Egy minden téren versenyképes FPS-t hoztunk össze, és addig nem adjuk fel, amíg az első nem lesz a játék. És biztosan az lesz!"

A beszélgetésben azt is elmondta, hogy nagyon sok pénzt áldoztak a játékaik elkészítésébe, a csapatok kidolgozták magukat, hogy minden évben színvonalas alkotásokat tudjanak megjelentetni. „A legjobbat akarom nyújtani a vásárlóinknak.” -- hangoztatta Söderlund, majd magabiztosan hozzátette: „Nem mondanám, hogy elsők tudunk lenni, ha nem tudnánk azok lenni. Azt hiszem, megvan a megfelelő  csapatunk hozzá, a megfelelő játékunk (Battlefield 4) és a legjobb stratégiánk ennek eléréséhez.”

Mi csak azt tudjuk mondani, hogy majd meglátjuk akkor, amikor mindkét játék piacra kerül. A Battlefield 4 október 29-én érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, majd november 12-én Észak-Amerikában jelenik meg PS4-re, és november 29-én Európában is PS4-re. Az Xbox One verziók premierdátuma: Észak-Amerika: november 19, Európa: november 21.

A Call of Duty: Ghosts november 5-én fut be PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A nextgen gépekre azok premierjekor jelenik meg, akárcsak kihívója, a Battlefield 4.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!