• Április 8-én debütál a Netflixen az Elit 5. évadja
  • Phillipe újévi bulija után újabb tragikus eset történik
  • Távozott a stábból Ander, Guzmán és Nadia

A Netflix ritkán hagyja sok évadon keresztül futni sorozatait, ezért is nagy szó, hogy április 8-án ötödik évadjával jelentkezik az időközben generációváltáson átesett spanyol Elit. Ander, Guzmán és Nadia végleg távozott a stábból, Samuel, Mencia, Carla, Rebeka, Omar, Cayetana, Ari, Patrick, Phillipe, Sofia, Eric és Gonzalo azonban visszatér a Las Encinas gimnáziumba, hogy új konfliktusokba és szerelmi háromszögekbe keveredjenek.

Az Elit jómódú középiskolásokat követ, akik rendre sötét és titokzatos gyilkossági ügyekbe kerülnek, miközben különböző tiszavirág életű szerelmi kapcsolatokba bonyolodnak. A Netflix már megrendelte a hatodik szezont is.

elite-season-5-1420x798.jpg
(A kép forrása: TV Insider)

A következő szezonban ismét rejtélyes bűntény történik, ám ahogy hivatalos leírása és rave party-ra emlékeztető teasere mutatja, a folytatásban a szabályok áthágása és hőseink szabadságvágya kerül inkább előtérbe. „Ez az évad a kitörésről szól. Nincs több előítélet, nincsenek szabályok. Elég bátor vagy hozzá?” – szerepel a szinopszisban, ennél pontosabb információk viszont nem érkeztek a folytatást illetően. Alább láthatjátok a hosszú előzetest.