November 18-án és 19-én zajlott az Intel Extreme Masters Oakland rendezvényen a Playerunknown's Battlegrounds kupa, melyet szoros versenyben egy francia csapat nyert meg. A Kaliforniában versengő húsz csport közül az 'aAa' (Against All Authority) nevű formáció vihette haza a serleget és a 60 000 dollár értékű fődíjat, 1620 pont elérésének és 38 másik versenyző kiiktatásának köszönhetően.

Az első nap végén még egy amerikai csapat, a 'TSM' vezetett, de a versenysorozat végére visszacsúsztak a hatodik helyre. Végül egy szintén amerikai banda, a 'Tempo Storm' végzett a második helyen 1385 ponttal és 28 likvidálással a hátuk mögött, a dobogó legalsó fokára pedig a 'Ghost Gaming' került, 1375 ponttal és 31 öléssel. Ugyanezeken a napokon, ugyanitt zajlott a Counter Strike: GO bajnokság is, melynek 125 000 dolláros díját a 'Ninjas in Pyjamas' vitte el.

A PUBG december 12-én kerül korai hozzáférési státuszba Xbox One-on, míg PC-n végre talán sikerül tető alá hozni a teljes verziót és kiléptetni korai hozzáférésből valamikor késő decemberben. A teljes megjelenés tartalmazni fogja a mászkálós-ugrálós mechanizmust, melyet ki is lehetett próbálni a teszt szervereken, valamint jönni fog egy sivatagos helyszín is a mostani zöldellő, vidékies helyszín mellé.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!