A Telltale Games egy újabb epizodikus játékot készít, mégpedig ezúttal a Fables képregénysorozat alapján. A történet az alapanyagban látott események előtt játszódik, a főszereplőnkkel, Bigby Wolffal pedig az lesz a feladatunk, hogy megvédjük a New Yorkban álca alatt éldegélő híres mesehősöket egymástól. 

A játékmenet a Telltale-játékoktól elvárható módon fog történni, vagyis különböző esetek és feladványok point and click metódus szerinti megoldása a célunk, miközben a történet részletei kibontakoznak előttük. A csapat tehát a régi, de jól bevált receptet követi, ami ugyan nem tökéletes, de ellátja a feladatát, hiszen inkább a történetmesélésen van a hangsúly, a The Wolf Among Us pedig az első, bemutatkozó videó alapján kifejezetten érdekesnek ígérkezik.

A sorozat pontos megjelenési dátumot még nem kapott, s a videóban is csak annyit mondanak, hogy hamarosan várható az első, Faith névre keresztelt rész. Korábbról azonban már tudjuk, hogy nyáron lesz a premier, így elméletben már nem kell olyan sokat várunk, hogy elmerüljünk a Fables világában.

The Wolf Among Us -- Megjelenés: 2013 Q2 -- Gépigény: ismeretlen