• BigFish kódnévre hallgat a Remedy következő játéka
  • Az Epic Games fogja kiadni
  • Már bent is van az Epic Store adatbázisában

A Steam esetében már megszoktuk, hogy az adatbázisból sok esetben idő előtt kikerülnek információk egy-egy játékról, most pedig úgy tűnik, hogy az Epic Games Store is beállt ebbe a sorba, az EPICDATA.info oldalon ugyanis felbukkant egy BigFish kódnévre hallgató projekt, mely a Remedy csapatához köthető.

az-epic-games-store-lebuktatta-a-remedy-uj-jatekanak-kodnevet.jpg

Mint az ismeretes, az Alan Wake és a Control mögött álló fejlesztőgárda nemrég megállapodást kötött az Epic Gamesszel, melynek értelmében ők fogják kiadni a finn stúdió következő két játékát - egy kisebb és egy nagyobb címet, melyek egyazon univerzumban fognak játszódni. A "BigFish" kódnév a kettő közül a nagyobbikra utalhat, de ez már színtiszta találgatás csupán.

Ami biztos, hogy a játékhoz kapcsolódó aloldal két héttel ezelőtt lett létrehozva, legutóbb pedig két nappal ezelőtt frissítették - vélhetően ezen keresztül osztják meg a játék aktuális verzióit a partnerfejlesztőkkel és a tesztelőkkel. A mozgolódás alapján az sem kizárt, hogy a leleplezés sincs messze, de ennyi alapján még lehetetlen megmondani, hogy hol tarthat pontosan a játék fejlesztése.