• Szeptemberben kezdődik a harmadik rész forgatása
  • Az előzményfilm pedig december 23-án debütál a mozikban
  • Az 1900-as évek elején, a titkosszolgálat születésének idején játszódik a történet

Amikor bejelentették, hogy előzménytörténet készül a King's Man című kémszériához, sokan úgy gondolták, hogy sosem készül már el a harmadik epizód. A sorozat atyja, Matthew Vaughn azonban tartja magát saját elképzeléseihez, csak épp a Trónok harca szerzője, George R.R. Martin lassú munkatempójában halad a különböző produkciók készítésével. ComicBooknak adott friss interjújában bejelentette, hogy visszatér a vászonra Taron Egerton Eggsy-je. A történetről egyelőre nem beszélt, de elárulta, hogy szeptemberben kezdődik a harmadik rész forgatása.

mv5bzduzn2zkodqtnte2ny00zte3ltg0mdatoteyzjcwywe5njhmxkeyxkfqcgdeqxvymteymjm2ndc2v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Addig is tűkön ülve várhatják a rajongók A kezdetek december 23-án esedékes premierjét. A századelős történet középpontjában Orlando oxfordi herceg áll, aki a brit kormányt megelőzve ismeri fel, hogy létre kell hozni egy nemzetközi egyensúlyt védő titkosszolgálatot. A főszereplőket Ralph Fiennes, Gemma Arteton, Matthew Goode, Stanley Tucci, Rhys Ifans, Harris Dickinson, Djimon Hounsou és Aaron Taylor-Johnson alakítják. Magyarul látható első előzetese után befutott a film utolsó trailere, illetve egy táncos-akciódús formabontó trailer is érkezett.

Ti megnézitek majd az élőzménytörténetet? Amit egyébként – kollégái elmondása alapján – további hat főszálon futó epizód követ majd Vaughn tervei szerint.