Nemrégiben ismerhettük meg a Turtle Rock készülő játéka, az Evolve egyik szörnyetegét, a Goliathot, „aki” a készítők szerint Godzilla és King Kong szerelemgyereke. Phil Robb, a játék kreatív igazgatója szerint az Evolve bestiái nem csak megjelenésben, de képességekben is rendkívül különbözni fognak.

„A Goliathtal valami klasszikust akartunk alkotni. Az első szörnyetegünk olyan, mint amilyenre mindenki számít egy óriásszörny láttán: sziklákat hajigál, tüzet okád, hatalmas távolságokon keresztül ugrál, falon mászik, meg ilyenek.” mondta a ShackNewsnak egy interjú alkalmával.

evolvekraken.jpg

Webshop ajánló
Evolve
  • PC
  • XBOX One
  • PS4

De az idei E3-as kiállításon megismerhettük a játék egy másik fenevadát is, a Krakent. „A Kraken a sötétség gyermeke. Sokan Cthulhuhoz hasonlítják, de megalkotásához sok ihletet merítettünk a természetből is. Nagy rajongói vagyunk Sir David Attenborough-nak.” -- folytatta Robb az interjút.

„Meg kell mondanom, hogy a természet jóval durvább, félelmetes dolgokat is alkot, mint amivel mi valaha kitudnánk rukkolni. A tengerek mélyén például, ahol hatalmas polipok tanyáznak -- na ezekről mintáztuk a Krakenünket.”