• A Call of Duty Online-ban élesedett a Battle Royale játékmód
  • Nem kizárt, hogy ez a főpróbája a funkciónak

A Playerunknown’s Battlegrounds, majd az azt követő Fortnite sikere után manapság nagyon úgy tűnik, hogy senki sem akar kimaradni a jóból. A Battlefield körüli pletykák mellett hallottunk már a 400 főt megmozgató játékról, és a Paladins mellett a S.T.A.L.K.E.R. alkotói is beszállnak a buliba. Most pedig úgy tűnik, hogy az Activision is szeretne magának egy szeletet a tortából, ugyanis a csak Kínában elérhető, free-to-play cím, a Call of Duty Online éppen a napokban frissült egy hasonló játékmóddal.

Bár akadnak különbségek a 100 főt megmozgató csörtékhez képest. Egyrészt itt csak 18 játékos méri össze erejét, bár ennek fő oka minden bizonnyal a térképek kisebb mérete. Másrészt talán épp ezen oknál fogva nem repülőről ugrálnak ki a játékosok, hanem maguk választják meg a kezdőpontjukat. Emellett bemondó kommentálja az eseményeket, és a kieső játékosok után tömeg éljenzése hallatszik.

Persze ez még nem jelenti azt, hogy az idei Call of Duty-n dolgozó Treyarch is beveszi a játékmódot, de a stílus sikerét elnézve nem lennénk meglepve, ha ez megtörténne.

call-of-duty-online.jpg