• Battle Royale módot kap a Paladins
  • Itt a készítők ígérete szerint nagyobb hangsúly lesz a csapatmunkán
  • A különböző hősosztályoknak ugyanis össze kell majd dolgozniuk
  • Az új mód címe Paladins: Battlegrounds

Nagyon úgy néz ki, hogy a Paladins mögött álló Hi-Rez Studio sem szeretne kimaradni a PUBG sikerei nyomán támadt battle royale lázból, ugyanis nemrég bejelentették, hogy népszerű játékuk is kap egy ilyen módot, méghozzá Paladins: Battlegrounds néven.  Pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk, így jelenleg csak annyit lehet tudni, hogy a tervek szerint még 2018-ban érkezik a játékmód.

A fejlesztők továbbá egy trailerrel is megleptek minket, amiből azért látszik, hogy olyan nagyon nem távolodtak el az alapoktól. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint itt is 100 játékost dobnak majd le egy nagy térképre, ahol véletlenszerűen megjelenő felszereléseket zsákmányolhatunk, miközben a játéktér folyamatosan szűkül a sebző köd miatt.

Amiben viszont mégis többet szeretnének nyújtani a fejlesztők, az a csapatmunka. Ígéretük szerint ugyanis ez a mód inkább a baráti társaságoknak szól majd, mint a magányos farkasoknak. Más szóval mondva a különböző tankok, támogatók és sebzéshordozók úgy tudnak csak igazán hatásosan érvényesülni, ha összedolgoznak a csapatuk többi tagjával.

Hogy mindebből mi fog kisülni, az jó kérdés, mindenesetre az első információk alapján érdekes kísérlet lehet egy hero shooter battle royale játékká alakítása.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!