• Az OtherSide újra kiadót keres a System Shock 3-nak
  • De nem zárkózik el az önkiadástól

A Starbreeze Studios 2017-ben vásárolta meg a System Shock kiadói jogait, de miután pénzügyi gondokkal kezdett el küzdeni 2018 végén, a fejlesztők visszavásárolták azt, de nem biztos, hogy ők is fogják kiadni. Az OtherSide Entertainment a minap közölte, hogy ha kell, kiadja saját maga a játékot, de jobban örülne, ha azt mást tenné meg. A legendás Warren Spector, aki a kreatív igazgató pozícióját tölti be a játék fejlesztésében, azt mondta, hogy sokan érdeklődnek a lehetőség iránt.  

"Jelenleg nincs semmi eldöntve, de abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az OtherSide tudja finanszírozni a projektet és ezt még egy ideig folytatni tudjuk. Lássuk, mi történik. Szükségünk van valakire, aki azt mondja: beszéljünk a feltételekről, és jelenleg éppen ezt tesszük. De még nem végeztünk a tárgyalásokkal. Az OtherSide fejlesztőkből álló csapat. Mi játékokat készítünk, a kiadás egy komoly lépés lenne. Nem akarunk kiadóvá válni. Semmit nem zárunk ki, de most kiadó és finanszírozó partnert keresünk." -- közölte a szakember.

Meglátjuk, hogy mi lesz ebből. Premierdátumra egyelőre ne is számítsunk, hiszen az első teaser-videót is csak márciusban kaptuk meg.

shodan-shock3.jpg