Az Unreal Tournament 3 nagyjából zavartalanul üzemelhet tovább, a GameSpy szervereiről ugyanis az Epic mesterszerverére került a játék, az Unreal Tournament 99 és az Unreal Tournament 2004 társaságába, ahhoz azonban, hogy mi is csatlakozni tudjunk, telepítenünk kell a frissen megjelent tapaszt. Ez igazából nem is egy patch, hanem egy módosított futtatható állomány, ami egyszerűen csak annyit tesz, hogy az Epic szerverére irányítja át a játékot.

A telepítéshez annyit kell tennünk, hogy a telepítési könyvtárban fellelhető Binaries mappába húzzuk az új .exe-t, s mikor az operációs rendszer azt kérdezi tőlünk, hogy szeretnénk-e lecserélni az eredeti állományt, mi igennel felelünk. Ez a módszer működik a különálló telepítés és a Steames verzió esetében is.

Fontos tudni, hogy újra regisztrálnunk kell magunkat a szerveren, a felhasználónevünk és jelszavunk ugyanis odaveszett a GameSpy bezárásával, illetve a szerverek tulajdonosainak is át kell állniuk az Epic gépére (külön patch van a szerverekhez), amit manuálisan, vagy a kiszolgáló segítségével tehetnek meg.

Minden szükséges fájl megtalálható az Epic hivatalos oldalán, ide kattintva.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!