• Új trailert kapott a Back 4 Blood
  • A főszerepben ezúttal a játék karakterei állnak
  • De a speciális mutánsokra is vethetünk egy pillantást

Némi csúszást követően idén ősszel debütálhat majd a Left 4 Dead készítőinek új játéka, a Back 4 Blood. Akárcsak az előbbi program, úgy ez is egy kooperatív lövölde lesz, ahol négy túlélő egyikét alakítva kell felvennünk a harcot a mindent elárasztó zombikkal (avagy gyanúsan zombikra hajazó mutánsokkal). Azt pedig, hogy pontosan kikkel is szállhatunk ringbe az emberiség megmentéséért, a játék legújabb előzetese mutatja be nekünk.

Ez alapján pedig olyan nagy meglepetés nem fog minket érni, avagy a legtöbb bejáratott toposz a Back 4 Bloodban is visszatér. Lesz itt például veterán katona, aki annál pontosabban céloz, minél többet ölt, a sebesültek összekaparására szakosodott orvos és távolról vitézkedő mesterlövész egyaránt, hogy csak párat említsünk a videóban feltűnő arcok közül.

Azonban nem csak a játékos karakterek lesznek egyediek, hanem a mutánsok között is feltűnhet pár egzotikus példány. A Breaker például két pillanat alatt a nyakunkban lehet hatalmas ugrásaival, az Ogre egyrészt hatalmas, másrészt hullákat is dobál ránk, a Snitcher üvöltésével összecsődíti a haverjait, a Hag pedig szó szerint egészben megeheti a karakterünket, ha nem vagyunk elővigyázatosak.