A RocksteadyStudios emberei csodát műveltek a Batman játéklicencekkel, hiszen hosszú idő után ez az angol stúdió volt az első, amelyik egy igazán izgalmas kalanddal tudta megörvendeztetni a maszkos bűnüldöző rajongóit -- ráadásul a folytatást sem vétették el, ami még izgalmasabb és nagyobb volt, mint az elődje.

A rajongók minden bizonnyal már a birtokukban tudhatják mindkét játékot, ám sokan talán kimaradtak ezekből -- nekik szól a GameStop kínálatában a mai nap megjelent Batman Arkham Bundle, mely a lehető legteljesebb formában tartalmazza a Batman: Arkham Asylum és a Batman Arkham City című programokat.

A Rocksteady első batmanes játékához a Scarecrow Nightmare Challenge Map, a Crime Alley Challenge Map, a Totally Insane Challenge Map és a Nocturnal Hunter Challenge Map jár, bennük egy egész sor új kihívással. Az Arkham City mellé pedig megkapjuk valamennyi letölthető tartalmat, köztük a Harley Quinn's Revenge, a Catwoman Pack, a Nightwing Bundle Pack, a Robin Bundle Pack, a Challenge Map Pack és az Arkham City Skins Pack DLC-t.

A kiadó még nem hozta nyilvánosságra hivatalosan is az egyébként 50 dolláros, szeptember 23-án megjelenő kiszerelést, így egyelőre csak bízni tudunk abban, hogy ez az európai játékosokhoz is eljut, főleg, hogy októberben jön az előzmény a Batman: Arkham Origins képében.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!