Az Arkham Cityhez képest kétszer nagyobb játéktérben Batmannek elsősorban az életéért kell harcolnia, majd pedig ki kell derítenie, hogy legfőbb ellenfele, Blackmask miért akarja elintézni őt ilyen nagy erővel.

A játék főgonosza a városba csődítette a képregény-univerzum számos kegyetlen bérgyilkosát, hogy egymással versengve intézzék el a maszkos bűnüldözőt, ezen felül pedig a rendőrség állományának korrupt tagjai is keverik a baj, arról nem is beszélve, hogy az alkalmat kihasználva a versengéssel egyébként mit sem törődő egyéb rosszfiúk is rendetlenkednek. Mindez persze nekünk, játékosoknak csak jó hír, ugyanis a főküldetések mellett számos mellékfeladat is vár minket, amikkel alaposan kitolhatjuk a játékidőt.

A dinamikus missziók magukba foglalnak nyomozásokat is, az ehhez használt rendszer pedig nagy vonalakban ugyanaz, mint eddig, de itt is bővült a rendelkezésünkre álló lehetőségek tárháza. A legszembetűnőbb újítás ezzel kapcsolatban az, hogy digitálisan újraépíthetjük a bűntény helyszínét, ezzel jutva el a megoldáshoz, illetve a lehetséges célszemélyhez. Példaképpen egy helikopter lezuhanását láthatjuk lépésről lépésre a begyűjtött nyomok alapján.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!