A Batman: Arkham…-sorozatot sosem érhette vád afelől, hogy kezdő amatőrök kölcsönzik a karakterek hangját. Ez szerencsére az Arkham Knightban sem fog megváltozni, már a lenti videóban megszólaló színészek sem éppen ismeretlen senkik – bár a nevük hallatán talán nem ugrik be, kik ők, de ha az ember meglátja az arcukat, egyből felkiált: hiszen ő az a fickó abból a filmből vagy sorozatból.

Kevin Conroy az Arkham Origins kihagyása után visszabújik Batman gúnyájába, hogy hangjával újra megmutassa: nem kell Christian Bale-nek születni ahhoz, hogy valakiből jó Denevérember legyen.

James Gordon felügyelőt szinte minden játékban más szólaltatta meg. Az Arkham Asylumban Tom Kane, az Arkham Cityben David Kaye, míg az Arkham Originsben Michael Gough kölcsönözte a hangját Batman szövetségesének. Ezúttal Jonathan Banks áll a mikrofon mögé, akit megszámolni is nehéz lenne, hány filmben és sorozatban láthattunk, tipikusan gonosz szerepkörben.

John Noble, aki talán a Gyűrűk ura Denethoraként a legismertebb (na de kérem, és mi van a Fringe Bishop professzorával? :) - ]{redenc), veszi át Madárijesztő szerepét Dino Andrade-től. Az Alkonyat-sorozatból ismerős Ashley Greene pedig Barbara Gordon, azaz az Orákulum bőrébe bújuk bele – Batman segítőtársát az Arkham Asylumban és az Arkham Cityben Kimberly Brooks, míg az Arkham Originsben Kelsey Lansdowne szólaltatta meg.

A videóban látott színészeken kívül még ismert: Troy Baker (Robin, Kétarc, Arkham Knight, Red Hood), Scott Porter (Éjszárny), Martin Jarvis (Alfred), Grey DeLisle (Macskanő), Tara Strong (Harley Quinn), Nolan North (Pingvin), Wally Wingert (Rébusz), Tasia Valenza (Méregcsók), Tasia Valenza (Firefly), Duane R. Shepard Sr. (Aaron Cash), Khary Payton (Azrael).