A Warner Bros. közzétette tegnap este a Batman: Arkham Knight frissített minimum gépigényét. Ez majdnem pontosan ugyanaz, mint az eddig ismert, azzal a nagy különbséggel, hogy ha AMD párti vagy, akkor legalább egy 3GB-os Radeon HD 7950-es kártyára van szükséged. 

BATMAN: ARKHAM KNIGHT MINIMUM GÉPIGÉNY

  • Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Win 8.1 64 bit
  • Processzor: Intel Core i5-750, 2,67 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3,4 GHz
  • Memória: 6 GB RAM
  • Videokártya: Radeon HD 7950 (3 GB videokártya-memória kötelező)
  • HDD: 45 GB

A csapat a hivatalos közleményben jelezte, hogy az AMD grafikuskártyák esetében vannak bizonyos problémák, amelyeket a gyártó közreműködésével igyekeznek minél gyorsabban kijavítani -- de nem csak ez a gond. Már megjelentek Steamen a játék első értékelései, és többen is arra panaszkodnak, hogy a játékot rosszul optimalizálták. Csúnya textúrákról, szaggatásról, durva fps esésekről és 30 fps-es korlátról számoltak be, vagyis nem sokat használt az első napi, 3,5 GB-os patch.

Az fps korlátra egyébként már van megoldás, ehhez a telepítési mappában (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Batman Arkham Knight\BMGame\Config\) a BMSystemSettings.ini fájt megnyitva, majd a maxfps értékét 30-ról 60-ra átírva nagyobb képkocka-frissítési sebességre tehetünk szert -- már ha elég erős a gépünk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!