Már csak kettőt kell aludni és megjelenik a Batman: Arkham Origins, ami kedvenc maszkos bűnüldözőnk korai éveinek egyik legkomolyabb összecsapását mutatja be: az időpont szentese, a még nem egészen mesteri Sötét Lovag pedig a DC-képregényuniverzum nyolc legdurvább bérgyilkosával találja szembe magát, akik mind arra pályáznak, hogy eltegyék láb alól hősünket.

Batman feladata az, hogy élve ússza meg mindegyik merényletet, s megállítsa Gotham aktuális kiskirályának, Feketemaszknak a terveit, merthogy ez a brutális, kegyelmet nem ismerő alak csődítette a városba ezt a sok jómadarat, természetesen annak reményében, hogy fő ellenfelének végeztével övé lehet a város.

A Batman: Arkham Origins október 25-én fog megjelenni PC, Xbox 360, PS3 és Wii U platformra, ám tudni kell, hogy itthon egyelőre csak digitális letöltés formájában lesz elérhető a személyi számítógépekre és a Wii U-ra írt változat. A megjelenésre várva élvezzétek a korábban kiadott, 17 perces gameplay videót, vagy a friss launch trailert!