Az Arkham-játékok közül elsőként a Batman: Arkham Origins fog multiplayer módot is tartalmazni -- ez nem egy szokványos összecsapás lesz, hiszen egy háromfrontos háborúnak nézünk elébe, melynek egyik oldalán Bane csatlósai, a másikon Joker emberei állnak, a harmadikon pedig Batman és Robin. 

A multiplayer módban utcai szinten a két banda tagjai azon dolgoznak, hogy kiirtsák egymást, míg két játékos a bűnüldözőket megtestesítve ide-oda ugrálva igyekszik minél több rosszfiút kiiktatni. Természetesen Batmant vagy Robint irányítva mozgékonyak vagyunk és mindenféle egzotikus felszereléshez juthatunk hozzá, ám a bandák tagjai állig fel vannak fegyverkezve, és nekik is van egy-két trükk a tarsolyukban, amikkel ki lehet iktatni a bőregereket és az ifjú akrobatákat.

A Batman: Arkham Origins multiplayer módja jelenleg bétatesztelés alatt van, s noha minden bizonnyal volt titoktartási nyilatkozat, ez nem állította meg a résztvevőket abban, hogy feltöltsenek pár videót -- íme négy felvétel, összesen másfél óra hosszúságban.