Sokáig úgy hittük, sőt, biztosra vettük, hogy a Batman: Arkham Knightot még idén a keblünkre ölelhetjük, aztán jött a szomorú hír: sajnos csak 2015-ben jelenik meg a Sötét Lovag kálváriáját záró játék. Hogy jövőre mikor, azt azonban se a Warner, se a Rocksteady nem kötötte az orrunkra.

Nos, úgy tűnik, hogy nem is olyan sokára, már januárban kézbe vehetjük a programot. Persze csak akkor, ha igaza van a Batmant megszólaltató Kevin Conroy-nak, aki a Groovey.TV-nek adott interjújában mondta el a következőket: „Egy nagy játékon dolgozom, amelyről talán már hallottál, a címe Arkham Knight. Hallottál már róla? Egy apró indie játék. Úgy volt, hogy januárban kijön, már másfél éve dolgoztunk rajta, és még nincs kész. Szóval jövő januárban jön.”

A dolog persze kicsit furcsa, hiszen sosem volt arról – legalábbis publikusan – szó, hogy a Batman: Arkham Knight idén januárban jelent volna meg, már csak azért sem, mert márciusban jelentették be. Az meg a mi valóságunkban jóval január után van. Persze Conroy talán csak viccelt ezzel, hogy így jelentse be a 2015. januári megjelenést. Egy biztos, bennfentes és szerinte akkor jön. A Warner és a Rocksteady felől egyelőre nem érkezett az ügyben komment, szóval azért pezsgőt még ne bontsunk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!