• Két patch is érkezett a Batman: The Telltale Serieshez
  • Nem tudni, mit javít a két hatalmas frissítés
  • A mentéseket viszont új helyről kezeli
  • Emiatt a korábbi mentéseket érdemes átmásolni

Alig indult el a Telltale Batman-sorozatának második évada, The Enemy Within, máris kiadtak az első szezonhoz két frissítést is. Az egyik 12,9 GB-os, a másik pedig 9,1 GB-os volt. Egy a probléma: a Telltale egyikhez sem mellékelt feljegyzést arról, mégis mit másít meg az összesen 22 GB-ot nyomó patch pár.

Az viszont biztos, hogy van, amit elszúrt. Többen jelezték, hogy a két javítás után új hibák jelentkeztek, például néhányaknál elszálltak a mentések. Erről viszont szerencsére kiderült, hogy a frissítés után a játék már nem a "Telltale Games\Batman" könyvtárból, hanem a "Telltale Games\Batman The Telltale Series" nevű mappából tölti be a mentéseket, így azok átmásolása megoldhatja a problémát.

Ezért is baj, hogy a Telltale nem közölte, mégis mire jó ez a két frissítés. Az egészben az a legérdekesebb, hogy a 12,9 GB-os patch méretre megegyezik az öt epizódból összeálló teljes játék méretével. Emiatt sokan feltételezik, hogy a motor lett felfrissítve. A Telltale se a Steam fórumán, se a hivatalos Twitter-oldalukon nem válaszolt az ezt firtató kérdésre.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!