• 2017. augusztus 8-án indul el a Batman: The Enemy Within
  • Minden fontos platformra megjelenik
  • Öt részes lesz
  • Batmannek ezúttal Riddlerrel, Jokerrel és egy ügynökkel gyűlik meg a baja

Igaznak bizonyult az a hír, amely szerint a Telltale a Comic Conon a Batman folytatását fogja bejelenteni, sőt a címben sem tévedett az új-zélandi korhatár besorolásért felelős szervezet – bár meglepő lett volna, ha tévednek. Nos, a Telltale már most, a Comic Con előtt bejelentette a Batman második évadát, amely a The Enemy Within alcímen fut majd.

Az első az öt epizódból, a The Enigma idén augusztus 8-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, majd valamivel később jön iOS-re és Androidra is, mi több, októberben már októberben megjelenik a lemezes változat.

A Troy Baker által megszólaltatott Batman és Bruce Wayne új, kellemetlen helyzetbe lesz kényszerítve, miután visszatér Gothambe Riddler, hogy halálos fejtörőivel újabb krízist okozzon. A gond az, hogy képbe kerül egy mindenre elszánt ügynök is, ráadásul az Anthony Ingruber hangján kacarászó Joker sem ment még szabadságra.

A régi játékosok természetesen átvihetik a folytatásra a korábbi döntéseiket, de az újoncoknak sem lesz mitől tartania, a Telltale szerint a Batman: The Enemy Within teljes mértékben élvezhető lesz mindenki számára.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!