Tegnap röppent fel a pletyka, hogy a hétvégi Comic Conon bejelentik vagy a Batman vagy a The Wolf Among Us folytatását. Bár minden jel az új Batman-szezonra mutat, azért sokan reménykedtek az utóbbi játék második évadjában is, de ezeket a reményeket most szétzúzta a Telltale.

A kommunikációs vezető, Job Stauffer Twitteren árulta el, hogy rossz felé tapogatóznak azok, akik a The Wolf Among Us folytatásának bejelentését remélik. Elmondta azt is, hogy bár van válaszuk a játék végén nyitva hagyott kérdésre, szándékosan hagyták a programban megválaszolatlanul, hogy a rajongóknak legyen min agyalniuk, kitalálhassák a saját teóriájukat.

Ami a Tales from the Borderlandset illeti, jelenleg még csak nem is tervezik a folytatást, főleg azért nem, mert a laszti most a Gearbox és a 2K oldalán van, minden figyelem a Borderlands 3-ra irányul. Amíg az nem készül el, és nem látják, milyen irányt vesz Pandora története, addig Rhys és Fiona kalandjai sem folytatódhatnak. Szóval erre is várhatunk még egy ideig, hiszen azt sem tudjuk, hogy a Borderlands 3 mikor jelenik meg.