• A Battle Royale Trainer egy gyakorló program
  • A Battle Royale stílusú játékokra készülhetünk fel velük
  • A Steamen vásárolható meg

A Trickjump Games állt elő azzal az ötlettel, hogy készít egy játékot, amiben az emberek megtanulhatják, hogyan kell játszani az olyan Battle Royale jellegű programokkal, mint a PlayerUnknown's Battlegrounds vagy a Fortnite Battle Royale. Persze az ember elgondolkodik azon, mi szükség van erre, hiszen, ha az ember gyermeke csak játszik a fenti címekkel, úgy is fejlődik.

Nos, a Trickjump erre is megpróbál magyarázattal szolgálni: „a legtöbb Battle Royale jellegű játékban egy dolog közös: hosszú, lootolással eltöltött időt nagyon rövid, intenzív akció követ. Emiatt nehéz lehet annyi tapasztalatra szert tenni lövöldözés terén, amennyi a tűzharc nyertesévé tehet.”

Ez igaz, bár nem csak az ilyen játékokra, hanem alapvetően minden online lövöldére. Általában a tűzharcok gyorsan lezajlanak, és nem a tapasztalatlan játékosok javára. Ám amíg a Battlefront 2-ben vagy a Call of Duty-ban minden csak az akcióról szól, egy PlayerUnknown's Battlegrounds-ban akár órák is eltelhetnek anélkül, hogy valakire rá kéne lőnünk. Így értelemszerűen harci képességeink is lassan fejlődnek.

Ezen segít a Battle Royale Trainer, amelyben gyakorolhatjuk a közel és távolsági tűzharcot sima és távcsöves fegyverekkel, MI irányította ellenfelek és különféle célpontok ellen egyaránt. Mindezt addig, amíg úgy nem érezzük, hogy egy legyet is ellőnénk ellenfelünk orráról.

A Battle Royale Trainert a Steamről szerezhetjük be egész barátságos, 3,99 eurós (kb. 1200 forintos) áron.