Hamarosan, pontosabban szólva márciusban érkezik meg a Battlefield 1 idei első nagyobb DLC-je, a They Shall Not Pass, amiben a francia hadsereg kerül terítékre – a háború egyik legnagyobb tankütközetével –, illetve ebben fog debütálni a Frontlines játékmód, ami a Rush és a Conquest keveréke lesz. Viszont nem ez lesz az utolsó a sorban, éppen ellenkezőleg, a legfrissebb hírek szerint még legalább három nagyobb DLC-t üdvözölhetünk az idén.

Az In the Name of the Tsar az orosz frontra kalauzol el minket, ahol a legendás huszárok kucsmájába bújva vehetünk részt a Bruszilov-offenzívában. A Turning Tides fél lábbal érinti a vízi hadviselést, ugyanis ebben a Zeebruggei rajtaütésnek és a gallipoli partraszállásnak lehetünk szereplői. Az Apocalypse pedig az első világháború leghíresebb csatáiba repít el minket, ahol brutális eszközökkel és egyedi fegyverekkel vívhatunk elkeseredett csatát.

Akik befizetnek a Premium Pass nevű szezonbérletre, azok a Deluxe Edition extrái mellett mind a négy DLC-t (a They Shall Not Passtól az Apocalypse-ig) megkapják, ráadásul két héttel korábban hozzáférhetnek, mint azok, akik külön vásárolják majd meg őket. Plusz ők szerver elsőbbséget és 14 felsőszintű battlepackot is kapnak, telis tele játékbeli kozmetikai cuccokkal.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!